Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Vrijthof, Tiel

Bij ons kunt u verschillende vormen van zorg krijgen: zorg die gegeven wordt aan cliënten die slechts korte tijd bij ons verblijven en aan bewoners die langdurig bij ons verblijven. Vrijthof biedt verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast heeft Vrijthof een Revalidatiecentrum, een Behandelcentrum en een Hospice. Vrijthof maakt deel uit van SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland)met locaties in Tiel, Geldermalsen en Beesd.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt