Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dementiezorg

De afdeling voor mensen met dementie is een gesloten afdeling. Binnen de afdeling hebben de bewoners voldoende bewegingsruimte . De woonomgeving is huiselijk, maar veilig en aangepast  aan mensen met dementie. De locaties Vrijthof en Ravestein hebben prachtige belevingstuinen, waar u kunt wandelen en waar u heerlijk kunt genieten van de zon op een van de terrassen.

Thuis in dementiezorg - persoonlijke benadering voorop
Ieder mens is uniek met een eigen levensloop en een eigen welbevinden. Voor onze dementiezorg betekent dit dat:
- onze bewoners zichzelf kunnen zijn
- ze veilig en vrij kunnen bewegen
- ze doen wat ze fijn en zinvol vinden
- ze ervaren dat ze erbij horen
- met gezonde beweging en buitenlucht.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt