Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Huren met zorg

Zelfstandig wonen en met de gezelligheid van medebewoners. Als u in het bezit bent van een zorgindicatie heeft u de mogelijkheid een appartement te huren in de beschutting van onze locaties Walstede in Tiel en Lingehof in Beesd.

De huren van onze appartementen vallen binnen de grenzen van de huurtoeslag en zijn daardoor voor iedereen betaalbaar. U kunt kiezen uit verschillende woon-, zorg- en welzijns producten, diverse welzijnsarrangementen en zorg op maat.

U bent verzekerd van professionele verpleging en verzorging.  Daarbij maakt u zelf de keuze welke hulp of verzorging u wilt ontvangen. Mocht u onverhoopt meer zorg nodig hebben, dan regelen wij dat.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt