Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Welkom bij het Cliëntportaal
Hieronder kunt u zich, via het aanvraagformulier,  aanmelden voor het Cliëntportaal.

In het volgende stappenplan geven we aan hoe u zich kunt aanmelden:
Stap 1: Klik op de link 'aanvraagformulier' en open daarmee het bestand.
Stap 2: Vul het formulier in en print het uit.
Stap 3: :Lever het ingevulde formulier in bij de Eerst Verantwoordelijke Verzorgende op uw afdeling of de afdeling van uw naaste. In de Zorg Thuis of als u deelneemt aan dagactiviteiten kunt u het formulier inleveren bij uw verzorgende. Neem uw identiteitsbewijs mee voor identificatie. U kunt het formulier ook afgeven bij het Zorg Adviespunt van SZR (bij opname),

Aanvraagformulier

Ik heb het aanvraagformulier ingeleverd. Hoe nu verder?
Stap 1: SZR maakt uw persoonlijke account aan in het Cliëntportaal
Stap 2: U ontvangt een e-mail met persoonlijke inlognaam en inlogcode. De eerste keer dat u inlogt in het Cliëntportaal ontvangt u een verificatiecode op uw telefoon. Wanneer u deze code intoetst krijgt u toegang tot het Cliëntportaal.

Gebruikersvoorwaarden
Op het gebruik van het Clientportaal zijn gebruikersvoorwaarden van toepassing.  Bij aanmelding gaat u hiermee akkoord. Lees hier onze gebruikersvoorwaarden.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt