Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Zorg Adviespunt

Wilt u informatie over ons zorg- en behandelaanbod of weet u niet goed welke hulp u nodig heeft? Dan kunt u contact opnemen met ons Zorg Adviespunt. Bij het Zorg Adviespunt werken deskundige cliëntadviseurs die de  uitgebreide mogelijkheden van SZR kennen. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor graag een bezoek bij u thuis.

Algemene contactinformatie SZR

Voor algemene vragen  aan onze directie, de afdeling P&O, ondersteunende diensten en communicatie kunt u bellen met onderstaand telefoonnummer:

Bezoekadres
SZR
Burgemeester Meslaan 49
4003 CA Tiel

Postadres
SZR
Postbus 94
4000 AB Tiel

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt