Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Privacy- en Cookie Statement
Wij respecteren uw privacy. Daarom gaan wij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en hebben wij een privacy en cookiestatement:

Verantwoordelijke
Dit is het Privacy –en CookieStatement van Stichting Zorgcentra Rivierenland (hierna: “SZR”), gevestigd aan de Burgemeester Meslaan 49, 4003 CA Tiel, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 11044284.

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van de website http://szr.nl/ en dragen ervoor zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit Privacy –en CookieStatement.

Doel verwerking van uw persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

  • Om u de door u opgevraagde informatie toe te sturen;
  • Om contact met u te kunnen hebben en onderhouden;
  • Voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten, evenementen die door SZR worden aangeboden;

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande toestemming. Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met dit Privacy –en CookieStatement.

Aanpassen, wijzigen of verwijderen
Indien u ons een e-mail toestuurt, worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard voor de afhandeling daarvan dan wel zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Gebruik van cookies
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze website verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze website en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen.

Wanneer u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen en bijvoorbeeld het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze website gebruiken.

Google Analytics
Via onze Website worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google Analytics”, die SZR afneemt. Deze dienst wordt door SZR gebruikt om gebruik van de website bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoeker de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt gehouden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en om bij te houden hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met uw IP-adres overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wilt u niet dat uw klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt. U kunt deze plugin downloaden.

Functionele cookies en storage
SZR maakt op deze website gebruik van 2 zogeheten session cookies en van session storage. Deze worden geplaatst bij het bezoeken van onze website gedurende uw sessie en verwijdert na het afsluiten van uw internetbrowser.

JavaScript
Het eerste session cookie gebruiken we om te controleren of uw apparaat, zoals uw computer, laptop of smartphone, JavaScript ondersteunt. JavaScript zorgt er onder meer voor dat u uitklapmenu’s kunt zien op de website. Indien uw apparaat geen JavaScript ondersteunt, kan het zo zijn dat onze website niet op de juiste manier wordt weergegeven.

(Contact)Formulier bij ‘Stel een vraag’
Het tweede session cookie wordt alleen op uw apparaat geplaatst als u het formulier gebruikt om Stichting Zorgcentra Rivierenland een vraag te stellen op het gebied van zorg en behandeling.
De gegevens die met deze cookie worden verwerkt, worden alleen tijdelijk opgeslagen en verwijdert nadat u uw internetbrowser heeft afgesloten.

 
Session storage
Session storage is een vorm van tijdelijke opslag van gegevens, net als session cookies dat zijn. Wij gebruiken session storage alleen om informatie over de structuur van de website op te slaan in uw browser. Session storage zorgt er bijvoorbeeld voor dat u makkelijk door de lijst met onderwerpen op de website kunt klikken of swipen.

Social Media
Om content op de Website te kunnen delen of promoten, zijn op de websiteknoppen opgenomen van social media platformen, zoals Facebook. Deze knoppen zijn met een code op de website geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op je randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaring van de desbetreffende social media platform voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platform uw persoonsgegevens verwerkt, die zij met deze code verkrijgen.

Nieuwsbrief Stichting Zorgcentra Rivierenland
Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief van Stichting Zorgcentra Rivierenland? Dan gebruiken wij uw e-mailadres uitsluitend om u deze nieuwsbrief te sturen. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Aanpassen of verzet tegen verwerking van persoonsgegevens
Mocht u een relatie hebben met SZR, dan heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien. Indien uw gegevens onjuistheden bevatten, kunt u ons daarnaast schriftelijk verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verzoeken u gewijzigde gegevens zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Voor contact of verzoeken met betrekking tot het voornoemde, kunt u een e-mail sturen naar info@szr.nl

Aanpassen Privacy Statement
SZR behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen.Aanpassingen zullen op de website worden gepubliceerd.

Versie: Oktober 2016

Voor meer informatie over de wet bescherming persoonsgegeven kunt u onze folder bekijken:
Wet bescherming persoonsgegevens.pdf

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)




Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt