Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

CORONA
Meer informatie over hoe wij omgaan met het coronavirus vindt u hier.


De Schakelafdeling
Op de schakelafdeling verblijft u tijdelijk na een ziekenhuisopname. Op de afdeling is alles gericht op een spoedige terugkeer naar huis, of wanneer dat niet meer gaat, naar een zorgcentrum of een andere passende omgeving. De Schakelafdeling van SZR is gevestigd in Ziekenhuis Rivierenland.


Voor meer informatie over Thuis in Schakelafdeling kunt u klikken op de volgende link: brochure Schakelafdeling.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor tijdelijk verblijf op de Schakelafdeling heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie. Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door de Schakelafdeling?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseur.

Contactinformatie

T: 0800 - 0588
E: zorgadviespunt@szr.nl

Contactpersoon Jolanda Koedam

Ik bied ondersteuning bij hulp en zorgvragen en bij allerlei praktische zaken zoals indicatie aanvragen en het regelen van zorg bij ontslag.

Vrijwilliger worden?

  • Vrijwilligers

 

 

Hier vindt u Schakelafdeling, Tiel

Adres

Bezoekadres:
Schakelafdeling  
Ziekenhuis Rivierenland  
Pres. Kennedylaan 1  
4002 WP  Tiel

Postadres:
Schakelafdeling  
Postbus 94  
4000 AB  Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Dhr. v.d. Hurk (client)

"Ik voel me prettig op de Schakelafdeling. Het is voor mij een goede opstap om straks naar huis terug te gaan. Op de Schakelafdeling zijn de medewerkers flexibel in de zorgverlening en doen dit op een respectvolle en prettige manier. Zij kijken naar hoe ik mij voel en overleggen met mij wanneer ik de zorg aankan."

Melissa van den Oever (EVV)

"Ik werk met veel plezier op de Schakelafdeling. De uitdaging van het werk, maar ook de kansen die ik krijg om mij verder te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om tijd te maken voor de clienten en echt te luisteren naar hun verhaal. Mijn doel is dat elke client op de voor hem/haar juiste plek terecht komt ."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt