Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Nieuw bij SZR: dagverzorging in Tricht

SZR begint eind oktober samen met het dorpshuis Tricht 2 dagen per week een dagverzorging voor ouderen. Het is een kleinschalige dagbesteding in de vertrouwde dorpsomgeving.

Huiselijke sfeer en jeu de boules baan

In juli kwam de dagverzorging Het Klokhuis uit Beesd twee dagen sfeerproeven in het dorpshuis in Tricht. De bezoekers waren enthousiast over de locatie. Over de huiselijke sfeer en de jeu de boules baan werd enthousiast gesproken.

Professioneel team

Een professioneel team en een groep enthousiaste vrijwilligers zijn druk bezig met de voorbereidingen. In oktober is er een open tafel. Dan kunnen geïnteresseerden in de dagbesteding komen kennismaken met de dagbesteding van SZR in het dorpshuis.   

Kom 14 oktober kennismaken

Bent u nieuwsgierig naar de dagverzorging in Tricht? Wilt u graag weten of het iets is voor u of uw naaste? Op donderdagochtend 14 oktober organiseren wij een open tafel. U kunt deze ochtend kennismaken met de medewerkers en vrijwilligers van de dagverzorging. Zij laten u graag zien wat de dagverzorging voor u kan betekenen en zij beantwoorden al uw vragen. Vanaf 11 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Om 12.30 uur kunt u met ons een warme maaltijd mee-eten. Heeft u interesse om te komen? Meld u dan aan bij het Zorg Adviespunt.

Wat wordt vergoed?

Uw bezoek aan de dagverzorging wordt vergoed. U heeft hiervoor een indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente (WMO). Wilt u hulp bij het aanvragen van een indicatie of heeft u een WLZ indicatie? Neem dan contact op met ons Zorg Adviespunt via  T: 0800 – 0588. Zij helpen u graag van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of kent u iemand die in aanmerking komt voor dagverzorging? Dat kan. U kunt contact opnemen met het Zorg Adviespunt.