Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

OZOverbindzorg: wijkverpleegkundige Kim is enthousiast

Kim van Wordragen is wijkverpleegkundige bij SZR. Zij is erg enthousiast over het communicatieplatform OZOverbindzorg. In deze video vertelt zij over haar ervaringen met het platform. We zien haar aan het werk bij meneer Kool en zijn vrouw Hannie. Kim kan via het platform een foto van een wond versturen naar de wondexpert. Of overleggen met de Wmo-consulent van het sociaal wijkteam in de gemeente. En de bloedsuikerwaardes van haar cliënt deelt ze makkelijk met de huisarts.

“Ik hoef meer niet te bellen en tijden in de wacht te staan. Iedereen bekijkt de berichten op een moment dat het schikt en reageert weer via OZOverbindzorg. Dat bevalt goed. Het geeft mij energie omdat het tijd bespaart die ik kan investeren in andere dingen.”

Over OZOverbindzorg

Zorgverleners, kwetsbare ouderen en mantelzorgers overleggen met elkaar in het communicatieplatform OZOverbindzorg. Want voor goede samenwerking is goede communicatie belangrijk. In de regio Rivierland gebruiken steeds meer zorgverleners en ouderen het platform.