Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Alzheimer Café op Walstede

Dinsdag 10 november
19.00 - 21.00 uur

Het Alzheimer Cafe is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familie en vrienden. Zij kunnen mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren en met de dezelfde problemen te maken hebben. Ook hulpverleners en andere belanghebbenden zijn welkom bij de bijeenkomst. Er wordt onder andere gepraat over acceptatie van Alzheimer.

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en is gratis te bezoeken.

Adres:
Zorgcentrum Walstede (SZR)
Konijnenwal 48 Tiel

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt