Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Kom naar de Early evening Talkshow over mantelzorg

Dinsdag 30 juni
19.00 - 21.00 uur

Om mantelzorgers te ondersteunen wordt er op 30 juni a.s. een bijeenkomst georganiseerd voor alle mantelzorgers in de regio Rivierenland die behoefte hebben aan contact met andere mantelzorgers, meer informatie over ondersteuning van mantelzorgers etc.

Wordt geinspireerd, luister naar de mooie en persoonlijke verhalen en stel uw eigen vragen.

Het programma:
- Talkshow: interview met drie mantelzorgers
(mantelzorger in de thuissituatie, mantelzorger in de verpleeghuissituatie en mantelzorger die ervaring heeft met beide situaties)
- Korte presentatie van de deelnemers aan de infomarkt.
- Infomarkt (o.a. zorgaanbieders, Mozaiek, Gemeente: WMO, respijtzorg).
- Panelgesprek: stel uw vragen aan enkele deskundigen.
De deskundigen bestaan uit de manager van het Zorg Adviespunt SZR, een wijkverpleegkundige van STMR, een WMO consulent van de Gemeente Tiel, en een mantelzorgconsulent).

Locatie:
Vrijthof SZR
Burgemeester Meslaan 49, Tiel
De bijeenkomst vindt plaats in de Binnenhof

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mozaiek, SZR, ZDB, STMR en de Gemeente Tiel.

Meld u hier aan

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt