Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Familie avond Psychogeriatrie SZR

Dinsdag 6 oktober
19.00 - 21.00 uur

Voor de contactpersonen van de cliënten die verblijven op de verpleegafdelingen Appelhof, Perehof, Kersehof en Morellehof

Beste familieleden,
Graag nodigen wij u weer uit voor de familiecontactavond op
dinsdag 6 oktober om 19.15 uur In De Binnenhof van Vrijthof.
De koffie/thee staat klaar vanaf 19.00 uur.

Gespreksonderwerpen zijn
-      Bewegen en andere activiteiten voor de bewoners. De centrale activiteitenbegeleiding zal een impressie geven van de activiteiten die voor psychogeriatrische bewoners worden gehouden.
-      Mantelzorg binnen de verpleegafdelingen

 Onder het genot van een hapje en een drankje willen wij daarna met u in gesprek over uw ervaringen.

De cliëntenraad praat met de directie en locatiemanager over zaken die de zorgverlening van de bewoners aangaan. Om ons werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat de raad weet hoe u als familielid de zorgverlening ervaart en welke wensen tot verbetering er bij u zijn.

In augustus wordt een schriftelijk uitnodiging gestuurd naar het adres van de eerste contactpersoon.  Dan kunt u zich ook opgeven.

Met vriendelijke groet,
Cor v.d. Kroon, voorzitter cliëntenraad Vrijthof / schakelafdeling

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt