Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Feestelijke opening expositie 30 jaar zorg in Beesd

Donderdag 16 juni
10.00 - 11.30 uur

Op donderdag 16 juni a.s. om 10.00 uur wordt in zorgcentrum Lingehof in Beesd de expositie ’30 jaar zorg (en langer) in Beesd en omgeving’ feestelijk geopend. Eenieder is van harte welkom.

Laat u verrassen door een ludieke opening, waarbij u door verschillende typetjes wordt meegenomen langs de diverse thema’s, zoals dokters in Beesd en omgeving, alternatieve geneeswijzen etc.

De expositie is het resultaat van verhalen, anekdotes en foto’s die Lingehof heeft gekregen. In januari van dit jaar zijn er twee bijeenkomsten geweest waarin bewoners van Lingehof, vrijwilligers en inwoners van Beesd verhalen en foto’s hebben uitgewisseld. Voor de expositie is men ook in het eigen fotoarchief gedoken. Het resultaat is een expositie waarbij je niet alleen door 30 jaar zorg, maar ook door 30 jaar Lingehof in Beesd wordt meegenomen.

De expositie is tot 1 oktober 2016 in Lingehof te zien in de recreatiezaal. U bent dagelijks welkom tussen 9.00 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 20.00 uur.

Ook wanneer er activiteiten in de zaal zijn kunt u gewoon binnenlopen.

De toegang is gratis.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt