Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Muziektheaterprogramma ‘Dag Mama’ in Vrijthof

Dinsdag 6 september
19.00 - 22.00 uur

Op dinsdag  6 september treed ‘Oud worden met Zorg’ met hun muziektheaterprogramma ‘Dag Mama’ in Vrijthof (locatie SZR) te Tiel op. Met het muziektheaterprogramma worden mantelzorgers meegenomen in de bijzondere wereld van dementie. Deze theatervoorstelling is alleen voor mantelzorgers van SZR. Voor meer informatie en beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met Elly van Kampen, ekampen@szr.nl

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt