Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Op de dag van de mantelzorg organiseert SZR voor haar mantelzorgers: Theatervoorstelling 'Over de kopzorg'

Dinsdag 10 november
00.00 uur

Op de dag van de mantelzorg wil SZR haar mantelzorgers extra in het zonnetje zetten! Zowel de mantelzorgers in de thuissituatie als de mantelzorgers in de zorgcentra.

Daarom presenteren wij op twee van onze locaties de Theatervoorstelling 'Over de Kopzorg'
Mantelzorg is zwaar, maar het heeft zo weinig zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Deze voorstelling laat zien dat uit welk milieu je ook komt, welke nationaliteit je ook hebt, je leven bepaald kan worden door de zorg voor je medemens. Een voorstelling waar heerlijk om gelachen kan worden, waar je even voelt dat je er echt uit bent, maar waar je ook een kijkje neemt in je eigen keuken als mantelzorger.
Het doel is dat de voorstelling (h)erkenning biedt, zodat lotgenoten zich gesteund voelen. Wij hopen dat de voorstelling 'Over de Kopzorg' de mantelzorger een oppepper geeft en dat het ook een aanzet is om met andere mantelzorgers, hulpverleners en beleidsmakers hierover in gesprek te gaan.

Locaties en Tijden:
Vrijthof SZR (De Binnenhof) inloop vanaf 15.30. Aanvang 16.00 uur
Ravestein SZR (restaurant) inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur.

De voorstelling heeft al op ruim 70 plaatsen gespeeld in Nederland en het publiek blijft enthousiast:
"Ontroerend, vooral het stuk waar de sjieke dame "breekt" en vriendin begint te worden."

Humoristisch, "ik heb gewoon lekker kunnen lachen."

Bevrijdend, "Ik ben niet de enige die de dingen zo beleeft, meemaakt en voelt."

Zet bij NAAM in het aanmeldingsblok uw naam, de locatie waar u de voorstelling wilt zien en met hoeveel personen u komt (bv. Mevr. Hoeks, Vrijthof, 2 pers.)

Meld u hier aan

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt