Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Opening Mediahoek Walstede

Woensdag 21 september
15.00 - 16.00 uur

Op woensdag 21 september om 15.00 uur wordt de Mediahoek geopend in Walstede. De Mediahoek wordt mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Rivierenland. Zij leveren o.a. Ipads en verzorgen een cursus ‘Samen op het web’ voor ouderen. In de Mediahoek kunnen ouderen op de braintrainer, Ipads, e-reader, computer en het fietslabyrint. Ook thuiswonende ouderen mogen gebruik maken van de Mediahoek en zijn van harte welkom tijdens de opening.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt