Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Revalidatie Tiel gastspreker bij Hersenletsel Tiel

Dinsdag 31 januari
20.00 - 22.00 uur

 

Wilma van Vlaanderen (teamleider Revalidatie Tiel) en cliëntadviseur Jolanda Koedam (Zorg Adviespunt) zijn gastspreker op de contactavond van de Hersenletsel, regio Gelderland (werkgroep Tiel).

de avond is georganiseerd voor leden en andere belangstellenden. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met hersenletsel.nl, regio Gelderland.

De contactavond vindt plaats in:  
Wijkcentrum het Oosthonk, Meeslaan 2a, 4005 VR Tiel.
Telefoon :0344-846325.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt