Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Themabijeenkomst Samen Zorgen voor de mantelzorger

Donderdag 26 mei
19.00 - 21.00 uur

Met dit thema organiseren SZR, Zorgcentra De Betuwe, STMR en Mozaïek een avondbijeenkomst op 26 mei 2016.

Aanvang : 19.00 uur     Einde : 21.00 uur.
Locatie : Vrijthof , Burgermeester Meslaan 49, Tiel

Aan u wordt de mantelzorgbarometer toegelicht vanuit de gemeente en zorgverzekeraar VGZ geeft uitleg over de mogelijkheden die zij bieden rondom het thema Mantelzorg.

Mantelzorger zijn is soms heel natuurlijk vanuit het mens zijn. Deze avond brengt u in contact met andere mantelzorgers en organisaties die het belangrijk vinden om u goed voor te lichten.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt