Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Themabijeenkomst voor professionals Geriatrisch Netwerk Rivierenland

Donderdag 11 juni
17.00 - 18.45 uur

NIEUWE SPELERS IN ONS NETWERK?!
Deze bijeenkomst is uitsluitend voor leden van het Geriatrisch Netwerk Rivierenland!

Het Geriatrisch Netwerk Rivierenland afdeling Tiel (GNR Tiel) is opgericht voor eenieder die beroepsmatig betrokken is bij zorg- en welzijnsdiensten voor ouderen in de gemeente Tiel.  Samen streven we naar een efficiënt en kwalitatief goed passend aanbod van zorg- en welzijnsdiensten voor (kwetsbare) ouderen in de gemeente Tiel. Door elkaar te kennen, kunnen we beter adviseren en kiezen uit het brede scala aan zorg en hulp dat er is. Een goede samenwerking is de basis voor goede zorg aan de klant.  

Op donderdag 11 juni a.s. organiseert de agendacommissie van het Geriatrisch Netwerk Rivierenland een vierde themabijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 u  Ontvangst   Voor een broodje en soep wordt gezorgd
17.15 uur Openingswoordje door de leden van de agendacommissie

Nieuwe spelers stellen zich voor en er is tevens gelegenheid om vragen te stellen 17.30 uur Herman Jonkmans, Servicepunt Thuiswonen
17.45 uur Elone Quartel, gezondheidsmakelaar GGD
18.00 uur Peter van Leeuwen, Pro Persona afdeling Ouderenzorg
18.15 uur Noor Smith
18.30 uur Cliëntondersteuners team volwassenen gemeente Tiel
18.45 u  Sluiting

De themabijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis Tiel in de Raadszaal (Let op: uitgang is aan de voorkant van het gemeentehuis). U kunt zich tot 3 juni a.s. aanmelden via email: JMolag@szr.nl.

Meld u hier aan

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt