Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Welzijnsmarkt 'De 4 Gravinnen' Mozaiek

Donderdag 9 juli
14.00 - 17.00 uur

Op donderdag 9 juli is een clientadviseur van het Zorg Adviespunt aanwezig op de Welzijnsmarkt. Zij kan u alles vertellen over wat SZR u te bieden heeft!

• Wist u dat u als thuiswonende oudere mee kan doen met de activiteiten die op onze locaties worden georganiseerd?
• Wist u dat u op onze locaties kan komen eten?
• Wist u dat wij diverse dagvoorzieningen bieden?
• Wist u dat u onze fysiotherapeuten, logopedisten, dietisten en ergotherapeuten ook in de eerste lijn werken - en ook ingezet kunnen worden voor ouderen die thuis wonen?
• Wist u dat u bij het Zorg Adviespunt van SZR geheel vrijblijvend advies kunt krijgen over ons zorgaanbod, maar ook kijken wij met u naar wat onze regio te bieden heeft. Het gaat ons erom dat u de juiste zorg krijgt die u nodig heeft!

Bel ook gratis naar het Zorg Adviespunt 0800 - 0588!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt