Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Actueel overzicht van beschikbare bedden in Rivierenland

Dinsdag 2 juli

Op 25 juni is het nieuwe Coördinatiepunt Rivierenland Zorgt gestart. Dit coördinatiepunt is bedoeld voor verwijzers en heeft altijd een actueel overzicht van beschikbare bedden in de regio. Klantadviseurs van SZR, Santé Partners en Zorgcentra De Betuwe ondersteunen verwijzers bij de realisatie van zorg(plaatsing) in de regio Rivierenland.

Vanaf 25 juni bellen of mailen verwijzers, zoals de huisarts of transfer vanuit het ziekenhuis, rechtstreeks naar het Coördinatiepunt Rivierenland Zorgt voor zorgadvies en bemiddeling rondom (toekomstig) te plaatsen patiënten bij regionale VVT-instellingen.

Waarvoor kunnen verwijzers bij het Coördinatiepunt terecht?
Het Coördinatiepunt geeft advies en bemiddelt in de plaatsing van patiënten met een indicatie voor:
- Eerstelijnsverblijf (ELV);
- Langdurige zorg (WLZ);
- Geriatrische revalidatiezorg (GRZ);
- Respijtzorg;
- Palliatieve zorg.

Wat betekent dit voor de verwijzer?
- Eén vast aanspreekpunt die de zorgprofessional ontzorgt;
- 365 dagen per jaar beschikbaar van 8.30 tot 17.00u;
- Bereikbaar via telefoon (0800 – 1235) en e-mail (info@rivierenlandzorgt.nl);
- Verwijzing rechtstreeks via ZorgDomein;
- Website met meer informatie: www.rivierenlandzorgt.nl.

Samenwerking in de regio
Het Coördinatiepunt Rivierenland Zorgt is een samenwerking van de regionale VVT-instellingen Santé Partners, SZR en Zorgcentra De Betuwe. Dit gebeurt in nauwe afstemming met Ziekenhuis Rivierenland. Ook met andere zorgaanbieders in de regio worden afspraken gemaakt over de wijze van aansluiting bij het coördinatiepunt.

Wil je meer weten? Kijk op www.rivierenlandzorgt.nl

 

 

 

Logo coördinatiepunt
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt