Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Berichtgeving Omroep Gelderland niet juist- SZR financieel gezond

Donderdag 24 september

Naar aanleiding van de berichtgeving in de pers over de cliëntenstop voor de thuiszorg, heeft Omroep Gelderland vanavond een korte reportage uitgezonden van een interview met mevrouw Jolenta Rauch, directeur zorg/waarnemend directeur-bestuurder van SZR.

Helaas hebben wij niet alles zelf in de hand. Het onderwerp werd ingeleid met het bericht dat SZR in grote financiële problemen zou zitten. "Dit is beslist niet waar", aldus Jolenta. "SZR is een financieel gezonde organisatie, die te weinig geld krijgt om de hoeveelheid thuiszorg te leveren, die we zouden willen en kunnen leveren. De maatregelen die we noodgedwongen bij de Zorg Thuis hebben genomen, is om ook in de toekomst een financieel gezonde organisatie te kunnen blijven."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt