Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Bewoners Lingehof naar de Beekse Bergen

Donderdag 30 april

Onlangs hebben de Vrienden van Lingehof de bewoners van Lingehof in Beesd getrakteerd op een geweldig uitstapje. Met de bus zijn ze naar de Beekse Bergen gegaan en hebben daar eerst een kopje koffie met wat lekkers genuttigd.

Daarna zijn ze door het safaripark gereden en hebben veel dieren kunnen bewonderen. Afsluitend hebben ze pannenkoeken gegeten in Leerbroek. De bewoners kwamen moe maar zeer voldaan thuis.

Vrienden van Lingehof bedankt!

Bewoners Lingehof in de bus door Safaripark Beekse Bergen
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt