Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Bijdrage voor vergroting terras Ravestein

Maandag 5 oktober

De Stichting Vrienden van Ravestein heeft onlangs een cheque van € 7.100 euro mogen ontvangen van de bedrijven Dover Verkeer en Signa Terra uit Geldermalsen. Dit bedrag is bestemd voor het vergroten van het terras bij zorgcentrum Ravestein in Geldermalsen.

De directeuren Frans van Doorn (Dover) en Barend van Doorn Bzn (Signa Terra) vierden op 3 september hun 40—jarig dienstjubileum. In plaats van cadeaus vroegen zij een bijdrage voor het goede doel. Beide directeuren hebben familieleden (gehad) die altijd met veel liefde verzorgd zijn in Ravestein. Ze hoorden van de wens tot uitbreiding van het terras. Hoveniersbedrijf Signa Terra heeft vervolgens een plan gemaakt voor het vergroten van het terras, zodat er meer bewoners met rolstoel of bed naar buiten kunnen als het weer het toelaat. Na akkoord van Ravestein is meteen de daad bij het woord gevoegd. Het terras is inmiddels gereed, zodat bewoners al hebben kunnen genieten van de nazomer.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt