Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Bloemenattentie voor vrijwilligster Coby Roozenboom

Maandag 28 september

Op dinsdag 22 september jl. ontving onze vrijwilligster Coby Roozenboom een bloemenattentie.
De coördinator Welzijn en Vrijwilligers van Walstede, Ria Wellner, had Coby voorgedragen als "dementie vriendelijke" vrijwilligster.

Coby werkt al jaren in Walstede op Duet 4 en komt trouw iedere week. Met veel toewijding en liefde brengt Coby de sfeer in de huiskamer door middel van een praatje, spelletje doen, kopje koffie drinken, krullers inzetten etc.  
Deze actie ging uit van diverse Alzheimerscafés in Rivierenland, met als motto "een Alzheimervriendelijke samenleving".

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt