Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Casper Horstink is Geriatrisch revalidatie arts

Woensdag 19 december

Eind november slaagde specialist ouderengeneeskunde Casper Horstink voor de Kaderopleiding Geriatrische revalidatie bij GERION. De opleiding duurde anderhalf jaar. Wij zijn trots op het behaalde resultaat. SZR heeft nu twee experts op het gebied van geriatrische revalidatie. Specialist ouderengeneeskunde Jobje Haaijman is onze andere expert.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt