Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Coschappen door specialisten ouderengeneeskunde SZR met een goed beoordeeld

Dinsdag 23 juni

Al vele jaren geeft SZR coassistenten van de Faculteit Medische Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen de gelegenheid om ervaring op te doen in de ouderengeneeskunde. Aanvankelijk vond dit coschap plaats op een van de revalidatieafdelingen. De laatste jaren vindt het coschap plaats op de Schakelafdeling.  Op deze afdeling komt de gehele ouderengeneeskunde aan bod; van revalidatie waaronder ook zorg aan COPD clienten, cognitieve screening, chronische zorg tot palliatieve zorg. De coassistenten krijgen tijdens het coschap, onder duidelijk omschreven supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde, gelegenheid om zelfstandig te werken. Naast het verrichten van opnames van cliënten is het “ visite” lopen een van de vele werkzaamheden van de coassistent.

Wij zijn trots te vermelden dat uit evaluaties van de coassistenten blijkt dat het coschap als goed wordt beoordeeld. Wij denken dat de factoren van dit succes gelegen zijn in de een op een begeleiding door de specialisten ouderengeneeskunde en de opleidingsgerichte houding van het verpleegkundig team van de Schakelafdeling. Wij hopen in de toekomst nog vele coassistenten te kunnen begroeten en te begeleiden binnen SZR.

Jeroen Deijns, Janien van Rossum en Bob Ekdom ( vanaf 1-1-2015 geen coassistenten opleider meer) specialisten ouderengeneeskunde SZR

Bob, Janien en Jeroen.jpg
 Bob Ekdom, Janien van Rossum en Jeroen Deijns

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt