Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dag van de Mantelzorg 2017

Maandag 23 oktober

Op donderdag 9 november wordt in Tiel een gezellige avond voor mantelzorgers georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg.

Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en vindt plaats in het RSG Lingecollege in Tiel. Het is een avond voor ontspanning met een lach en een traan, speciaal voor mantelzorgers uit Tiel en omgeving.

Opgave vooraf is wenselijk. Meld u aan vóór 30 oktober a.s. bij het Zorg Adviespunt van SZR, T: 0800-0588 of zorgadviespunt@szr.nl.

Namens de werkgroep mantelzorg van ZDB, Mozaïek, STMR, SZR en Ruimte voor Anders zijn

Voor de mantelzorgers uit Geldermalsen en omgeving organiseert Welzijn Geldermalsen diverse activiteiten, kijk op http://www.weekvandemantelzorg.nl/

 Dag van de mantelzorg 2017.jpg

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt