Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagverzorging van SZR, 'absoluut een aanrader'

Vrijdag 29 mei

“Mijn moeder stond er sceptisch tegenover. Ze zag er het nut niet van in om naar de dagverzorging in Walstede te gaan. Maar mijn moeder werd vergeetachtig en was vaak alleen. De specialist ouderengeneeskunde van SZR adviseerde dagverzorging en mijn zus en ik dachten ook dat het goed voor haar zou zijn. We wisten moeder over te halen om het een middagje te proberen. Ze was direct enthousiast en komt er nu twee dagen per week”.

Aan het woord is Erika van Amerongen, dochter van mevrouw Van Amerongen-Derksen. Ze is blij dat haar moeder het zo goed naar de zin heeft op de dagverzorging. “Het geeft mij en mijn zus een geruststellend gevoel”.

Aandacht en gezelligheid
Mevrouw van Amerongen geniet van alle aandacht. “Je kunt gezellig praten met elkaar, spelletjes doen, handwerken, bewegen. En de medewerkers en vrijwilligers hebben alle tijd voor mij. Echte verwennerij is het.”

Een absolute aanrader
Erika: “Voor ouderen die veel alleen zijn, hulpbehoevend of vergeetachtig worden is de dagverzorging van SZR een absolute aanrader. Er zijn activiteiten, er wordt gezellig gekletst en ze leren nieuwe mensen kennen. Bovendien biedt de dagverzorging structuur. En wat ik ook belangrijk vind, ze worden lekker verwend. En dat mag ook wel na een leven van werken en zorgen. De medewerkers en vrijwilligers zijn geweldig. Ze hebben het hart op de goede plaats en wij worden als familie goed op de hoogte gehouden.”

Locaties dagverzorging
SZR biedt dagverzorging in Tiel (Zorgcentrum Walstede), Geldermalsen (gebouw Welzijn Geldermalsen), Beesd (Zorgcentrum Lingehof) en Ophemert (Kulturhus Huis op Hemert).

Voor meer informatie kijk op onze webpagina dagvoorzieningen of neem contact op met ons Zorg Adviespunt, T: 0800-0588.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt