Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

De kracht van het behandelteam van SZR

Vrijdag 6 maart

U woont thuis en u kunt zich nog goed redden. Toch gaat niet alles meer even gemakkelijk. U hebt gezondheidsklachten, bijvoorbeeld op het gebied van bewegen, spreken, aankleden of wassen. Dat betekent nog niet dat u uw zelfstandigheid moet opgeven. Afhankelijk van uw situatie kunnen onze behandelaars u helpen. Dat kan in ons Behandelcentrum in Vrijthof, bij u thuis of in een van onze zorgcentra in Tiel en Geldermalsen.

Waarom behandelaars van SZR?
Het behandelteam van SZR bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, psychologen en maatschappelijk werkers. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van ouderen met complexe aandoeningen. De behandelaars werken in een team en zijn gewend om verder te kijken dan alleen de eigen deskundigheid. Renske van der Sluijs, ergotherapeut:  “Bij revalidatie bijvoorbeeld heeft de cliënt te maken met verschillende behandelaars die in nauwe samenwerking een cliënt behandelen en begeleiden. De kracht van SZR is dat onze medewerkers in een team werken, regelmatig overleg hebben en zaken snel kunnen regelen.”

Samenwerking in de regio
Samenwerking tussen aanbieders van verschillende soorten zorg, oftewel ketenzorg, wordt steeds belangrijker.  De behandelaars van SZR werken dan ook nauw samen met o.a. huisartsen, collega-zorgaanbieders en gemeenten in de regio. Verder zijn ze aangesloten bij onder meer het Parkinson Netwerk, het Geriatrisch Netwerk en het landelijk dementieprogramma. Zo kunnen onze cliënten rekenen op de best mogelijke zorg.

Meer informatie?
Bel ons Zorg Adviespunt (T: 0800-0588) of mail naar zorgadviespunt@szr.nl

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt