Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Elfstedentocht in Walstede

Woensdag 25 februari

Op 18 februari werd er in Walstede een Elfstedentocht gehouden. De algemene ruimtes waren omgetoverd tot de Friese steden.

De cliënten gingen groepsgewijs op pad, met hulp van familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers. Bij de Friese steden stond een vrijwilliger de cliënten op te wachten om te begeleiden bij een bewegingsactiviteiten en de controlekaart af te tekenen.
Er was onder andere sneeuwballen gooien, handschoenen sorteren, plakken van een schaats en vragen beantwoorden over de Elfstedentocht. De koek en sopie kraam ontbrak uiteraard niet onderweg.
En bewegen maakt hongerig en daarom kregen alle deelnemers een erwtensoep aangeboden. 
Bij de finish kreeg iedere deelnemer het Friese elfstedenkruis uitgereikt en een heerlijk glas glühwein. Iedereen heeft volop genoten van de beweging, het komen
in ruimtes waar men anders nooit komt, de contacten onderling en het eten.
Moe maar voldaan ging iedereen naar huis.
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt