Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

€ 2.000 voor aanschaf fietslabyrint voor Ravestein

Vrijdag 11 december

 

De heer A. Glaser, provinciaal ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, heeft € 2.000 overhandigd aan zorgcentrum Ravestein. Dit bedrag is beschikbaar gesteld door het Premieplan, een plan dat (kleine) activiteiten en projecten, gericht op het welzijn van ouderen, meer slagkracht geeft. Dit gebeurt doordat het Premieplan de opbrengst van geldinzamelacties verdubbelt tot een bedrag van maximaal € 2.000.

 

Medewerkers en vrijwilligers van Ravestein hebben geld ingezameld door het organiseren van een braderie. Het geld is bestemd voor de aankoop van een Fietslabyrint. Na een proef waren de bewoners erg enthousiast. Fietslabyrint is een interactieve fietstocht, bedoeld voor mensen voor wie buiten fietsen niet meer zo vanzelfsprekend is. De fietsroutes worden gevolgd op een beeldscherm dat voor een hometrainer of andere bewegingstrainer geplaatst wordt. Fietslabyrint is een simpel concept dat het plezier in bewegen enorm vergroot en zo bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt