Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Feestelijke opening binnentuinen Vrijthof

Woensdag 25 mei

Maandag 23 mei jl. heeft burgemeester Beenakker samen met mevrouw Geleijns, bewoonster van Vrijthof, en de heer Broekhuizen, oud-voorzitter Vrienden van Vrijthof, de vernieuwde binnentuinen van Vrijthof officieel geopend.  Dit gebeurde door de onthulling van de namen van de twee tuinen: Heemhof en Moeskant.

De binnentuinen zijn speciaal gerealiseerd voor de bewoners met dementie. Er is van alles te zien en te beleven, van konijnen en kippen tot groenten en kruiden. Een groep vrijwilligers zorgt er samen met de bewoners voor dat de tuinen netjes worden bijgehouden.

De Stichting Vrienden van Vrijthof heeft de binnentuinen kunnen realiseren dankzij bijdragen van donateurs van de ‘Doneer een Peer’ actie en dankzij diverse schenkingen door maatschappelijke organisaties, bedrijven en fondsen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt