Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Fit- en vitaaldagen voor medewerkers SZR

Woensdag 19 december

Het (werven en) behouden van medewerkers is een van de speerpunten voor SZR. Om deze reden organiseerde SZR in november fit- en vitaaldagen voor de medewerkers onder het motto: Zorg voor de ander, begin bij jezelf!

Er waren diverse workshops met thema’s als Stress de baas, Slowsports, Mindfullness, Mantelzorg & werk. Ook was er een informatiemarkt, waar medewerkers een stoelmassage konden krijgen en adviezen over bijvoorbeeld gezonde voeding en  verantwoord tillen. Er was muziek, lekker en gezond eten en drinken. De deelnemers waren zeer enthousiast.   

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt