Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Aanhouding na brand in Vrijthof

Maandag 10 november

In een afdeling van Vrijthof in Tiel heeft vanmiddag een korte, hevige brand gewoed. Alle 22 bewoners van deze afdeling werden geëvacueerd. Al snel na het blussen van de brand, rees het vermoeden dat de brand is aangestoken. Een bewoner is aangehouden.

 De aangehouden verdachte is een bewoner van één van de 22 kamers voor jonggehandicapten. De brand brak uit in een van deze kamers en zorgde voor flinke brand- en rookschade. Zes appartementen zijn onbewoonbaar verklaard. De 22 jongeren zijn in een ander gedeelte van SZR ondergebracht. Naar verwachting zijn de andere appartementen binnen een week weer in gebruik te nemen.   Zes medewerkers zijn met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis vervoerd. In de loop van de avond/ochtend konden de medewerkers weer naar huis. De precieze oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt