Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Frans Duijts maakt bewoners Vrijthof blij

Maandag 23 mei

Afgelopen dinsdag heeft de Stichting Vrienden van Vrijthof een feestelijke Hollandse Middag georganiseerd in Vrijthof in Tiel. De grote verrassing van die dag was het optreden van de bekende Tielse zanger Frans Duijts.

Frans Duijts zong zijn bekende hits als ‘Lieveling’ en ‘Jij denkt maar dat jij alles mag’. Maar ook mooie liedjes van Hazes werden gezongen en toen het Italiaanse ‘Bonna Sera’ ten gehore werd gebracht gingen, daar waar mogelijk, de voetjes van de vloer.
De recreatiezaal van Vrijthof was afgeladen vol met meer dan 100 bewoners, voor wie Duijts na afloop alle tijd nam om handtekeningen uit te delen of om mee op de foto te gaan. Gastvrouw van deze middag was bestuurslid Hansje Zellenrath, die de vele vrijwilligers bedankte voor hun inzet en Frans Duijts een fraai Betuws pakket overhandigde.
De Stichting Vrienden van Vrijthof zamelt geld in om extra activiteiten en gezelligheid te organiseren voor de bewoners. Lucien Tros, voorzitter van de Stichting Vrienden van Vrijthof, vertelt: “Voor de meeste bewoners van Vrijthof geldt, dat zij hier voor de rest van hun leven wonen. Hoe mooi is het, dat de Stichting een bijdrage kan leveren om het verblijf in Vrijthof zo plezierig mogelijk te laten zijn. We hebben een nieuwe website gelanceerd (www.vriendenvanvrijthof.nl), met alle informatie over de Stichting en uitleg hoe men donateur kan worden. Ook een éénmalige bijdrage kan gewoon via de doneerbutton worden gegeven en met Ideal worden betaald”.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt