Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Frits van Es ontvangt Erepenning der stad Tiel

Donderdag 27 augustus

Burgemeester J. Beenakker reikt de Erepen­ning der stad Tiel uit aan de heer F.A. (Frits) van Es.  De uitreiking vond plaats tijdens een minisymposium met als thema Zorg over de grens, ter gelegenheid van het afscheid van de heer Van Es als directeur-bestuurder bij stichting Zorgcentra Rivierenland.

De heer Van Es was werkzaam in Tiel als verpleeghuisarts, hoofd medische dienst en directeur/bestuurder bij verpleeghuis Vrijthof, later stichting Zorgcentra Rivierenland. Naast zijn beroepsmatige werkzaamheden is hij sinds 1990 vrijwilliger bij de stichting Juco (deze stichting organiseert hulp voor weeshuiszorg in Roemenië), is sinds 1994 commissaris bij de Van Heumen-de Sitter Stichting, is sinds 2010 lid van het College van Regenten van de stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis en actief lid van de Rotary.
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt