Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Geef uw waardering

Dinsdag 22 september

SZR vindt het belangrijk dat bewoners, cliënten, familie en bezoekers hun mening geven over de zorg- en dienstverlening van SZR. Wij doen ons uiterste best om alles naar tevredenheid te laten verlopen. Bent u tevreden dan horen wij dat uiteraard ook graag. Dit stimuleert ons om op de goede weg door te gaan. U kunt onze zorg- en dienstverlening beoordelen via de onafhankelijke waarderingssite zorgkaart Nederland. Klik op de afbeelding om uw mening te geven. Wij stellen dit zeer op prijs.

Ga naar www.zorgkaartNederland.nl en geef uw waardering over onze organisatie. ZorgkaartNederland.nl is een onafhankelijk platform met reacties en waarderingen van cliënten. Het is een veilige omgeving waarin uw privacy gewaarborgd is.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt