Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Geslaagde mantelzorgbijeenkomst in Tiel

Maandag 30 mei

Op  donderdag 26 mei hielden de zorgaanbieders SZR, STMR, Zorgcentra De Betuwe en  Mozaïek een avond voor mantelzorgers uit Tiel en omgeving.

 

Henk Driessen, wethouder van de gemeente Tiel, presenteerde de uitkomsten van de mantelzorgbarometer, een enquête die vorige jaar in Tiel heeft plaatsgevonden. Er waren ruim 400 reacties.
Daarnaast vertelde Jan Schepers van Mezzo (de landelijke organisatie voor mantelzorgers) wat mantelzorgers van Mezzo en van de zorgverzekeraar kunnen verwachten en met welke vragen zij daar terecht kunnen.
In de pauze en na afloop deelden mantelzorgers hun ervaringen en verhalen met elkaar.

Het was een zeer geslaagde avond.

 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt