Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Gratis fittest in gemeente Neerijnen

Dinsdag 26 september

Inwoners van 70 jaar of ouder uit de gemeente Neerijnen kunnen een gratis fittest doen en vitaliteitsadvies krijgen. De fittesten worden in oktober aangeboden in Haaften, Waardenburg en Ophemert. 

Fit en gezond blijven wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid kunt u stimuleren. Kies voor een actieve leefstijl met veel beweging. Langer fit zorgt voor langer volwaardig meedoen. Beweegt u niet meer voldoende en zou u eigenlijk wel (weer) willen gaan bewegen? Of krijgt u steeds meer fysieke klachten? Dan krijgt u in oktober een unieke kans! Inwoners van 70 jaar of ouder uit de gemeente Neerijnen kunnen een gratis fittest doen en vitaliteitsadvies krijgen.

De fit- en vitaaltest wordt op drie plaatsen in de gemeente Neerijnen aangeboden.
- Woensdag 18 oktober van 10:00 - 15.00 uur in De Burcht van Haeften, Haaften 
- Zaterdag 21 oktober van 10:00 – 15:00 uur in De Koeldert, Waardenburg
- Woensdag 25 oktober van 10:00 – 15:00 uur in Huis Ophemert, Ophemert

Alle inwoners van 70 jaar en ouder kunnen naar de vitaliteitsdagen komen voor een fittest en advies over uw gezondheid. Alle 70-plussers zijn welkom, ook als u bijvoorbeeld een rollator gebruikt, een beperking heeft of chronisch ziek bent. U kunt ook deelnemen als u weleens struikelt en daardoor meer kans heeft om te vallen of als u zich nu fit voelt en wilt weten hoe u dit blijft. De test wordt voor iedereen op maat aangeboden. Aan de hand van de testresultaten volgt een korte evaluatie en krijgt u een persoonlijk advies. De vitaliteitstest duurt ongeveer 1,5 uur.

Meedoen aan de test betekent: 
- Fitheid wordt gratis getest 
- Persoonlijk advies over hoe uw gezondheid kan verbeteren 
- Advies op maat voor beweegprogramma’s in uw directe omgeving

Alle inwoners van de Gemeente Neerijnen vanaf 70 jaar of ouder ontvangen een persoonlijke uitnodiging via de post. Aanmelden kan via: http://www.welzijnneerijnen.nl/vitaaltesten / of 0418-652371.


Deze vitaliteitsdagen zijn een samenwerking tussen WelzijnNeerijnen, GGD Gelderland Zuid, Actief op Recept, Fysio Xtra Waardenburg, Fysiotherapie Haaften, SZR, Gruson Gezond en Gemeente Neerijnen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt