Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Hoogste punt zorgcentrum Lingehof bereikt

Woensdag 18 juli

De nieuwbouw van zorgcentrum Lingehof in Beesd bereikte vorige week het hoogste punt. In het nieuwe zorgcentrum komen 50 ouderen te wonen. Zij krijgen hier verzorging, begeleiding en eventuele behandeling en verpleging. Aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk bouwt het nieuwe zorgcentrum. RoosRos architecten ontwierp het gebouw.

Algemene ruimte met restaurant ook voor inwoners van Beesd
De 50 appartementen krijgen een aparte woon- en slaapkamer. Een deel van de appartementen is te huur voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar wel dagelijks zorg en ondersteuning nodig hebben. Het fijne hiervan is dat zij, als zij meer zorg nodig hebben, gewoon in hun appartement kunnen blijven wonen. Op de begane grond komt de algemene ruimte met een keuken. Hier kunnen bewoners maar ook bezoekers uit de omgeving dagelijks tussen 12.00 uur en 19.00 uur terecht voor een heerlijke maaltijd. Het gebouw is nagenoeg energieneutraal en voorzien van zonnepanelen en koeling.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt