Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Hospice Tiel ontvangt bijdrage van Stichting Roparun

Dinsdag 7 mei

Stichting Roparun stelt € 2.500 beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe stoelen voor het Hospice. Heinie van Harn van het team Hospice Tiel heeft de aanvraag ingediend. "We zijn heel blij met het toegezegde bedrag. Zo kunnen we het verblijf van onze cliënten nog aangenamer maken. Binnenkort gaan we op pad om nieuwe stoelen uit te zoeken.” Lees meer

Heinie: “Het gaat om 4 eetkamerstoelen, 2 relaxfauteuils en 15 klapstoelen. De huidige stoelen zijn oud en versleten en aan vervanging toe.  De klapstoelen zijn bedoeld voor bezoekers. Deze stoelen nemen weinig ruimte in en zijn snel te pakken. Binnenkort gaan we op pad om nieuwe stoelen uit te zoeken.”

Wat is de Roparun?
De Roparun is een non-stop estafette hardloop race (560 km) vanuit Hamburg naar Rotterdam en vanuit Parijs naar Rotterdam. De Roparun vanaf Hamburg komt ook door Tiel en komt zelfs langs het Hospice. Het evenement vindt plaats in het Pinksterweekend.
De stichting Roparun zet zich in voor de zorg aan mensen met kanker onder het motto, “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Zie www.roparun.nl
 

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt