Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

“Iedereen zegt elkaar gedag. Dat geeft mij echt een thuisgevoel.”

Donderdag 23 maart

Meneer Veldhuisen gaat vier dagen in de week naar het Ontmoetingscentrum in Ravestein. Hij heeft Alzheimer en een hersenbeschadiging. De hele dag thuis zitten vond hij maar niets. Hij wilde het huis uit. “De thuiszorg wees ons op de mogelijkheden van het Ontmoetingscentrum. We zagen er samen erg tegen op. Gelukkig vond hij het meteen vanaf dag één plezierig en gezellig. Dat luchtte wel op,” aldus mevrouw Veldhuisen.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt