Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

IGZ rapporten SZR openbaar

Woensdag 1 februari

De resultaten van de jaarlijkse uitvraag IGZ van risico-indicatoren 2015 staan voor het eerst online. Wij staan voor kwalitatief goede zorg en zijn hier open en transparant in. Daarom hebben we de IGZ toestemming gegeven deze gegevens te publiceren.

We zijn ons bewust dat de rapporten abstracte informatie bevatten. U kunt uit de rapporten lezen dat wij de zorg en welzijn voor onze cliënten erg belangrijk vinden. En dat daarnaast onze focus is gericht op de kwaliteit van onze zorg en veiligheid binnen onze zorgcentra. Het continue verbeteren van de kwaliteit heeft onze prioriteit.

Het is vanzelfsprekend dat onze kwaliteit van zorg op orde is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat cliënten en familie/bezoekers zich welkom en prettig voelen binnen de locaties van SZR. Bent u zich aan het oriënteren op een zorginstelling en wilt u een van onze locaties bezoeken? Neem contact op met ons Zorg Adviespunt. Onze cliëntadviseurs leiden u graag rond. Zo kunt u de sfeer in onze zorgcentra zelf ervaren. T: 0800 – 0588 of E: zorgadviespunt@szr.nl.  

Wilt u de IGZ rapporten lezen? Klik op onderstaande link: https://igzsearch.mybluemix.net/

Mocht u behoefte hebben aan een nadere toelichting kunt u contact opnemen met de manager van de desbetreffende locatie van SZR.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt