Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Landelijke campagne Actiz #ikwaardeer je

Dinsdag 19 juli

Het is nooit makkelijk als je moeder in een verpleeghuis gaat wonen. Of je partner, je vader, tante of opa. Het gebeurt omdat thuis wonen
echt niet meer gaat. En er meer zorg nodig is dan je zelf kunt bieden; qua tijd, maar nog meer qua professionaliteit. De 240.000 medewerkers
in verpleeghuizen doen er alles aan om de beste zorg te bieden. Aan ouderen van wie lichaam of geest of allebei niet meer meewerken.
Familieleden van verpleeghuisbewoners zien wat het werk van de medewerkers inhoudt. Hoe zwaar, belangrijk en mooi het is. En hoe
onmisbaar deze medewerkers zijn. Veel familie en vrienden spreken daar vaak hun waardering voor uit. Rechtstreeks: van mens tot mens.
En nu publiekelijk in deze advertentie en op facebook.com/ikwaardeerje. Wilt u ook uw waardering voor de zorgmedewerkers uitspreken?
Gebruik dan #ikwaardeerje

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt