Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Kuikentjes logeren bij bewoners Westerhof

Vrijdag 10 april

 Op Westerhof hebben met Pasen een paar schattige kuikentjes gelogeerd in de huiskamer. Dit vonden zowel bewoners, als medewerkers en bezoek erg leuk.

De kuikens werden erg verwend door onze bewoners.  De kuikens zijn 4 dagen lang geaaid, gevoerd en geknuffeld. Ze werden met veel liefde verzorgd. Het was een mooie toevoeging voor het welbevinden van onze bewoners.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt