Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Nieuwbouw terrein Vrijthof start binnenkort

Maandag 5 november

Op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof in Tiel komt een nieuw complex voor cliënten met een indicatie voor kortdurend verblijf/revalidatie. Met dit gebouw willen we een aantrekkelijke en actieve omgeving bieden om te revalideren. Architect Grünstra en aannemer Van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van het prachtige ovaalvormige gebouw. Lees verder

Therapeutisch klimaat staat centraal
De nieuwbouw bestaat straks uit ongeveer 50 ruime eenpersoons studio’s (30 m2) met eigen sanitair. In het gebouw komt een multifunctionele ruimte voor behandeling en therapie. Het wordt een open, goed toegankelijk gebouw, waar het therapeutisch klimaat centraal staat.

Duurzaam

Duurzaamheid staat centraal bij de bouw. Het pand wordt gasloos, er komt isolerend glas en er worden zonnepanelen geplaatst. 

Planning

Als het bouwtraject volgens planning verloopt, dan is de nieuwbouw eind 2019 gereed.

Nieuwbouw Vrijthof
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt