Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Nieuwe SZR film gepubliceerd!

Donderdag 8 juni

Ben je benieuwd naar de nieuwe SZR film? Bekijk de film hier!

Afgelopen januari hebben we opnames gemaakt voor de nieuwe PR film van SZR op diverse locaties van SZR; Vrijthof, Walstede, Ravestein, de Pluk en bij cliënten in de thuissituatie. We hebben met deze film de sfeer van SZR willen overdragen op de kijker.

Een drietal onderdelen staan centraal: Cliënten in de thuissituatie die wij ondersteunen, Revalidatie en behandeling en het wonen in een locatie van SZR.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt