Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

NL Doet op locatie Vrijthof

Maandag 23 maart

Op zaterdag 21 maart hebben 11 vrijwilligers zich geweldig ingezet om de binnentuinen bij de PG-afdelingen van Vrijthof (afdelingen voor mensen met dementie) lente-klaar te maken.

Een vrijwilligster wilde graag iets terug doen voor Vrijthof, nadat haar oma in Hospice Tiel liefdevol verzorgd is. Deze vrijwilligster bracht ook haar moeder en een aantal collega’s mee van het bedrijf “Warsteiner”.
Daarnaast waren er 6 vrijwilligers vanuit de lokale partij Sociaal Tiel, die direct de handen uit de mouwen staken.
Ondanks wat regen in de ochtend, is er hard gewerkt om het terras vrij te maken van onkruid en mos. Ook het tuinmeubilair heeft een flinke poetsbeurt gehad. Er is een nieuw kippenhok in elkaar gezet, er is blad geveegd en er zijn viooltjes gepoot.

In een goede sfeer hebben zij met elkaar een mooie klus geklaard.
Het resultaat mag er zijn. De tuin is klaar voor de lente en voor onze bewoners. 

Meer foto's

 

NL Doet op locatie Vrijthof
Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt