Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

NLdoet in Walstede

Maandag 14 maart

Zaterdag 12 maart heeft Walstede in het kader van NLdoet een marktkraam gemaakt voor de verkoophoek van afdeling Duet 5.

Enkele familieleden zijn samen met de bewoners  aan de slag gegaan om de marktkraam te maken. Ook een kleinkind van één van de bewoners kwam meehelpen bij het schilderen. Want oma en moeder gaan er van uit: jong geleerd is oud gedaan. Het was een karwei waarbij iedereen het naar hun zin had en er is heel wat gelachen tijdens deze klus. Ook wethouder  Driessen en Anissa Haddouch van Mozaïek kwamen een kijkje nemen.
Hartelijk dank allemaal!

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt